News & Views

Tax Morning Coffee | 7 February 2023

19 January 2023

The event will be held in Finnish. Please find a more detailed description of the event below.

Rajat ylittävän liiketoiminnan verotus – mitä inhouse-juristin pitäisi tietää?

Tervetuloa verotiimimme aamukahveille tiistaina 7.2.2023 klo 9.00–10.00 toimistollemme (Eteläesplanadi 20, Helsinki). Aamiaistarjoilu klo 8.30 alkaen.

Helmikuun tilaisuus on suunnattu erityisesti General Counseleille, Legal Counseleille ja muille yritysjuristeille. Aamukahveilla keskustelemme siitä, missä vaiheessa juristi voi tunnistaa yrityksen veroriskejä ja vaikuttaa niihin. Missä kansainväliseen liiketoimintaan liittyvissä tyyppitilanteissa (esim. konserninsisäiset liiketoimet, toiminnot ulkomailla, työntekijöiden työskentely ulkomailla) saattaa syntyä verovelvollisuus ulkomailla ja mitä veroriskejä siitä voi aiheutua? Miten yrityksen lakifunktion ja liiketoiminnasta vastaavien henkilöiden välistä yhteistyötä verotukseen liittyvissä kysymyksissä voidaan helpottaa? Hannes Snellmanin asiantuntijat kertovat kokemuksistaan muun muassa näiden kysymysten parissa havainnollisten tapausesimerkkien kautta.

Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös etäyhteyden välityksellä. Jos olet kiinnostunut osallistumaan tilaisuuteen, ilmoittauduthan sähköpostitse emilia.lanu@hannessnellman.com.

More News